Soaking muziek (deel 2)

Sinds ik vorige maand schreef over soakingmuziek bij je bevalling,  kwam ik ook nog de muziek van Julie True tegen, en wat ben ik daar blij mee! Ze heeft verschillende soaking albums gemaakt, instrumentaal en met zang. Maar ze heeft ook ‘music to journal by’, en dat is wat mij betreft de grootste aanrader. Het is muziek om bij te schrijven in bijvoorbeeld een dagboek of gebedsboekje, maar kan ook heel fijn zijn om gewoon rustig in Gods aanwezigheid te zijn en daar te ontspannen. Het mooie is; ieder album heeft twee tracks van dertig minuten, genoeg om echt even helemaal te focussen.

Tijdens je zwangerschap ideaal om  tijd mee apart te zetten voor de voorbereiding op je nieuwe moederschap, lekker gaan zitten en al je zorgen, gedachten en verlangens weer bij de Vader brengen.

En vervolgens kun je deze muziek ook heel goed aan zetten tijdens je bevalling, zeker als je in je zwangerschap al vaak geluisterd hebt.

Zo kan een stuk muziek echt een gekoesterd kunstwerkje voor je worden dat iedere keer wanneer je luistert weer dierbare herinneringen oproept.

Julie heeft vier albums gemaakt met muziek om bij te schrijven, persoonlijk vind ik qua tempo en geluid het album ‘volume 3’ het meest geschikt voor bij de bevalling. Je kunt ze aanschaffen via de website van Julie of via Itunes.