PODCAST 04 | Een aankondiging… en Wasbare luiers deel 1

Ik kan niet wachten meiden, er komt een nieuwe podcast aan. In deze aflevering licht ik alvast een tipje van de sluier op en houd ik verder een heel verhaal over wasbare luiers. Want ja, de meesten van jullie gaan je baby zo meteen een luier aandoen (Go baby zindelijkheidscommunicators!) dus ligt de keuze voor je. Wegwerp, wasbaar, deeltijd wasbaar; het kan allemaal. Mijn ervaring is dat wasbaar eigenlijk te ingewikkeld lijkt om er zin in te krijgen, en dat is zonde, want in de basis is het eigenlijk heel simpel. Voor mij begon mijn enthousiasme met snappen hoe het werkt, en daarom deze serie. Deze luiernerd kletst je door de afwas heen met vandaag;

Wasbaar luieren..

– Waarom ik het doe
– Welke soorten zijn er
– Uit welke materialen kun je kiezen

Veel luisterplezier!