Over Mij

Ik ben Maartje; HBO theoloog , Onderwijsmens en docent KGHypnobirthing. Goed Geweven is een project waarin al mijn passie, kennis en ervaring bij elkaar komt en waar ik enorm van geniet. Ik ben getrouwd met Tjeerd en woon samen met hem onze zoon en dochter in Renkum bij Wageningen

Na de afronding van mijn opleiding tot docent Godsdienst heb ik een aantal jaar in het onderwijs gewerkt. Intussen studeerde ik verder voor mijn master in speciale onderwijsbehoeften en ging ik aan de slag als begeleider in het speciaal onderwijs. Daar zag ik dat het aanpassen van kleine dingen een enorm verschil kan maken in iemands dag en hoe belangrijk het voor mensen is om een stem te hebben in de dingen die met hen gebeuren of de behandelingen die ze ondergaan.

Ik deed de opleiding tot docent KGHypnobirthing, maar kon me niet 100% vinden in de visie achter Hypnobirthing. Als christen geloof ik dat pijn en gebrokenheid onderdeel zijn van ons leven, maar dat God er ook dan bij is. Een bevalling waar je goed op terugkijkt, is ondanks alle voorbereidingen een cadeau, en niet iets waar je recht op hebt of gebeurt als je maar hard genoeg wenst.

Goed Geweven geeft me de ruimte om telkens de beste cursus neer te zetten en mijn werk aan te laten sluiten bij recent onderzoek en de behoeften van de prachtige moeders met wie ik werk. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!