Zin in je bevalling

Goed Geweven is opgericht vanuit het verlangen om meer moeders en baby’s een goeie start mee te laten maken. Want het maakt een verschil.

Te vaak horen we om ons heen verhalen van vrouwen die opzien tegen een bevalling, terugkijken op een nare ervaring of zelfs een geboortetrauma hebben opgelopen. Dat kan anders. We beloven geen bevalling die precies gaan zoals je gepland had. Dat zou onzin zijn, want niemand kan dat. Toch geloven we dat een goede voorbereiding een enorm verschil kan maken in hoe jij de geboorte van je kindje gaat ervaren. Juist ook als alles anders loopt dan gepland. Juist als je misschien al eerder een geboorte meegemaakt hebt waarvan je wat anders had gehoopt.

Bevallen is iets dat je doet met alles wat je in je hebt. Juist wat er bij jou onder de oppervlakte leeft, is zo ontzettend van belang tijdens de geboorte en de reis er naar toe. Daarnaast geeft de cursus je zo’n inzicht in hoe ongelofelijk mooi jij als vrouw ontworpen en gemaakt bent dat we er zeker van zijn dat je verbaast zult staan.

We hebben beiden zelf ervaren hoe het is om de geboorte van een kindje intensief voor te bereiden op alle fronten. Dat zorgde er voor dat we alle angst voor de bevalling los konden laten en de geboorte van onze kindjes vol verwondering mee konden maken. In liefdevolle verbinding met elkaar en met onze hemelse Vader. Dat gunnen we iedere moeder, iedere baby en iedere vader.

Veel foto’s op deze website zijn, net als deze hiernaast, van fotografie door Lianne; lifestyle fotograaf uit Apeldoorn. Je kunt bij haar terecht voor mooie plaatjes van jullie als zwanger stel, familie of jullie pasgeboren baby.